Novosti i događaji

 

 


 

 


Novosti i događaji


 

05/07/2013
Trekking stigao u Fiat Centar

Fiat 500L Trekking je slobodan duh, sa dve savršeno spojene duše, koje vole da se svakodnevno nadmeću: jedna je urbana, za laganu vožnju kroz grad, dok je druga više avanturistička, savršena za ona mala zadovljstva vikendom, koja život čine vrednim.

 

 

Novi automobil nosi upečatljiv izgled univerzalnog vozila, u spoju sa visokim podvozjem i posebno oblikovanim branicima sa zaštitnim lajsnama. Pored toga, elegantan eksterijer je poboljšan novim 17-inčnim alu-felnama sa dijamant završnicom, ručkama sa satenskom završnom obradom i bočnim lajsnama od brušenog čelika. Novi model nudi čitav niz standardnih funkcija, uključujući pametan pogon na prednje točkove, sa Traction+ tehnologijom, koji, zajedno sa M+S gumama sa „pahuljicom" (takođe standardan deo opreme), olakšava rukovanje vozilom na terenu sa slabim oslanjanjem. Ne dovodeći u pitanje prostranost i funkcionalnost modela 500L, Fiat ‘City Lounge' dizajniran je tako da lako smesti mala zadovoljstva i velike radosti zajedno - decu, prijatelje, putovanje - zahvaljujući svojih 3,17 m3 prostora za putnike i prostranom prtljažniku pravilnog oblika (zapremine do 455 litara).

Fiat 500L Trekking dostupan je sa dva benzinska motora - 1.4 16v sa 95 ks i 0.9 TwinAir Turbo sa 105 ks - i dva turbo dizel motora - 1.6 MultiJet II od 105 ks i 1.3 MultiJet II od 85 ks, koji poseduje i Dualogic, robotizovani automatski prenos. Sve nove verzije motora Trekking su sa funkcijama visoke vrednosti. Pored opreme modela 500L Pop Star, Trekking nudi važne standardne funkcije kao što su automatski sistem upravljanja klimom, električni podizači zadnjih stakala, svetla za maglu, sistem Traction+, CD/MP3 UConnect radio sa tač-skrinom od 5 inča, automatski farovi i senzor za kišu.

Jedna od motora iz ponude, koji na najbolji način demonstrira istraživački duh novog modela je, svakako, turbo-dizel motor 1.6 MultiJet II sa 105 ks, koji je nedavno lansiran kao deo linije modela 500L. To je veoma prilagodljiv motor koji nudi visok obrtni momenat pri niskom broju obrtaja, najbolji u segmentu. To ga čini savršenim motorom za svaku situaciju, na bilo kom putu, istinskim univerzalcem koji je naišao na veoma dobar prijem kod vlasnika modela 500L - brojke sve govore: za svega 4 meseca od lansiranja na tržište izabralo ga je 20% kupaca Fiat „City Lounge" modela. Isti motor je izabran za ekskluzivnu Opening Edition verziju modela 500L Trekking, ograničenu seriju koja je izbačena na tržište u Italiji u junu - preko ‘Facebook offer' i ‘Google offer' servisa - za koju je primljeno 500 narudžbina, zahvaljujući mnoštvu standardnih funkcija koje su uključene u cenu: dvobojna karoserija, zadnji senzori za parkiranje, City Brake Control sistem, Beats Hi-Fi zvučni sistem i paket Comfort (prednji naslon za ruke i električno podešavanje prednjeg sedišta u lumbalnom delu).

 

0.jpg 1.jpg 10.jpg 2.jpg
0.jpg 1.jpg 10.jpg 2.jpg