Novosti i događaji

 

 


 

 


Novosti i događaji


 

06/05/2014
Me Myselfie N Alfa u Noći Muzeja

Kompanija FCA Srbija već tradicionalno učestvuje na manifestaciji Noć Muzeja. Prošlih godina u fokusu su bili modeli Fiat 500 kao i Fiat 500L a ove godine na red je došao brend Alfa Romeo. Svi posetioci Fiat Centrau Beogradu će imati nesvakidašnju priliku da se bliže upoznaju sa brendom Alfa Romeo kao i sa dugom tradicijom i bogatom istorijom ovog legendarnog italijanskog brenda.

 

 

Neki od najinteresantnijih modela proizvedenih do sada, biće prezentovani na ekskluzivnim arhivskim fotografijama koje će vizuelno ispričati priču o nastajanju nekih od legendarnih modela poput Giuliette koja je bila stilska ikona pedesetih godina prošlog veka.

A da ne bi bilo samo priče o istoriji, u Noći muzeja prostor Fiat Centra će obogatiti i neki od najreprezentativnijih modela današnje game koji čine novi DNK brenda Alfa Romeo.

Ovom prilikom će biti proglašeni i pobednici foto konkursa „Me Myselfie N Alfa“ koji je bioorganizovan na jedinoj zvaničnoj stranici Alfa Romeo Srbija na Facebooku i tom prililkom će im se uručiti vredne Alfa Romeo nagrade.