Novosti i događaji

 

 


 

 


Novosti i događaji


 

26/12/2014
#Jeep Renegade pretpremijerno samo za online zajednice (#DoSomethingUP)

U Fiat Centru u Beogradu, u petak 14. novembra model JEEP Renegade se pretpremijerno predstavio poznatijim ljudima iz srpske tvitosfere, online zajednice, blogerima i tviterašima u vidu peroformansa koji poziva na akciju. Osim što su prisutni tokom TvitUp-a imali prilike da se bliže upoznaju sa modelom namenjenim urbanoj populaciji koja prepoznanje da je Jeep više od automobila. To je stil života. Jeep je avantura. Adrenalin i želja za otkrivanjem novih putanja koja se raspiruje kako na tako i van asfalta.

 

 

#Do Something je poruka kojom se pozivaju svi oni koji u sebi imaju avanturističkog duha da urade nešto neočekivano, izazovno, inspiratinvo. Jer Renegade ide van ucrtanih ruta, konvencionalnih modela ponašanja, vodi putem gde ostali vide kraj istog. Ide dalje, u avanturu, u prirodu, van asfalta.

Koristeći #Do Something Edgy uz #Jeep Renegade svi oni koji budu postavljali fotografije na digitalnim platformama poput Instagram, Facebook i Twitter maloga mogu očekivati odgovor od Jeep Renegade. Više detalja na zvaničnoj JEEP Srbija Facebook stranici.

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg
05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg
09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg
13.jpg 14.jpg 15.jpg