Novosti i događaji 

 

Fiat 500X u Fiat Centru

Dođite u Fiat Centar u Beogradu i sami doživite jedinstven osecaj uz novi Fiat 500X.


 #Jeep Renegade pretpremijerno samo za online zajednice

U Fiat Centru u Beogradu, u petak 14. novembra model JEEP Renegade se pretpremijerno predstavio poznatijim ljudima iz srpske tvitosfere, online zajednice, blogerima i tviterašima u vidu peroformansa koji poziva na akciju.


 

NOĆ MUZEJA

Kompanija FCA Srbija već tradicionalno učestvuje na manifestaciji Noć Muzeja. Prošlih godina u fokusu su bili modeli Fiat 500 kao i Fiat 500L, a ove godine na red je došao brend Alfa Romeo. Svi posetioci Fiat Centrau Beogradu će imati nesvakidašnju priliku da se bliže upoznaju sa brendom Alfa Romeo.


Sastanak sa Alfa Romeom

Uz noćno kupanje i koktel žurku pod nazivom „Late night date with Alfa" započela je promocija brenda Alfa Romeo na otvorenim bazenima Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović" koja će trajati do 15. septembra. Atraktivni modeli Giulietta i MiTo, uz brojne poznate ličnosti, doprineli su sjajnoj atmosferi koja je trajala do kasnih večernjih sati.


 

Trekking stigao u Fiat Centar

Fiat 500L Trekking je slobodan duh, sa dve savršeno spojene duše, koje vole da se svakodnevno nadmeću: jedna je urbana,
za laganu vožnju kroz grad, dok je druga više avanturistička, savršena za ona mala zadovljstva vikendom, koja život čine vrednim.


 

Fiat i SAMPLE: "Fanki lideri"

Veče sa Anom Žegarac, šefom direkcije za regionalni razvoj u Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj; uz bife i italijansko vino.
 


Noć Muzeja Fiat Centar je bio jedan od domaćina u Noći Muzeja,
19. Maja 2012.
www.nocmuzeja.rs 

 

Dodela Alfa Romeo Giulietta-e u Fiat Centru, nagradna igra Blic-a

Glavna nagrada u nagradnoj igri Blic-a: vozilo Alfa Romeo Giulietta.
 


 Lansiranje novog Jeep Grand Cherokee-a u Srbiji

Potpuno novi Jeep Grand Cherokee - inovativno remek-delo nastalo na osnovu 70 godina iskustva u radu sa terenskim vozilima, precizne izrade i smisla za fine detalje.

 

 

 

Nova Alfa Romeo Giulietta

Samo jedan dan nakon zvaničnog predstavljanja u italijanskoj ambasadi, nova Alfa Romeo Giulietta može se videti u Fiat centru.
 

Fiat 500 by Diesel VIP žurka uz bend Zemlja gruva

Ekskluzivna žurka povodom lansiranja novog Fiat 500 by Diesel, jedinstvenog vozila koje spaja svet mode i automobilizma. Događaj je upotpunio specijalni nastup brenda „Zemlja gruva“ 

Srećno Vam PUNTO leto – dani otvorenih vrata

Akcija Fiat centra i Terma Vivat, uz subvencionisani kredit UniCredit banke. Nagrada za jednog srećnog kupca – vikend za dve osobe u Termama Vivat u Moravskim Toplicama (Slovenija).


 

Alfa Romeo 8C Competizione u Fiat centru

U susret obeležavanju 100 godina italijanske kompanije Alfa Romeo, u beogradskom Fiat centru izložen je Alfa Romeo 8C Competizione, ekskluzivni automobil, deo limitirane kolekcije od 500 komada.

 

  

Gli Aperitivi di Sistema – Sistemini aperitivi

Veče sa Anom Žegarac, šefom direkcije za regionalni razvoj u Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj; uz bife i italijansko vino.

 
 

Radni doručak za biznis menadžere

Italijanska privredna komora u Beogradu zajedno sa advokatskom kancelarijom Karanović & Nikolić i Fiat centrom organizuje praktičnu diskusiju fokusiranu na najvažnije aspekte iz oblasti korporativnog prava, oporezivanja, zaposlenosti i rešavanja sporova.

 

Izložen Alfa Romeo oldtajmer 6C 2300B Mille Miglia
(1939)

Alfa Romeo je tokom svoje tradicije, duge skoro punih 100 godina, zadržao neosporivu reputaciju simbola sigurnog, sportskog automobila, prepoznatljivog Italijanskog stila. U cilju sećanja na tradiciju, i u susret velikom jubileju obeležavanja stogodišnjice postojanja Alfa Romeo-a, u Fiat centru je od ponedeljka 12. aprila 2010, nedelju dana bio izložen Alfa oldtajmer 6C 2300B Mille Miglia iz 1939 godine.  
 

 

 

Izložen Alfa Romeo MiTo 1.4 “MultiAir”

Prepoznatljive karakteristike ovog sportskog i elegantnog automobila su trouglasti štit na braniku, veliki hromirani farovi, oblik bočnih stakala, i kružni oblik zadnjih svetala sa LED lampicama. Mnoge od tih odlika, MiTo je nasledio direktno od svog prethodnika – Alfa Romeo 8C Competizione, ikone stila i visoke tehnologije.

 

 

 

 


Otvaranje Fiat centra

Fiat Centar svečano je otvoren 30. marta 2010. godine, u prisustvu brojnih državnih zvaničnika, predstavnika diplomatskog kora, prijatelja i saradnika FAS-a, menadžmenta kompanije, i predstavnika nacionalnih i lokalnih medija.